Cadouri de Crăciun

Standard

5 to love

Elfii noștri ne-au șoptit că anul acesta, mai mult ca în oricare altul, aveți nevoie de spiritul Crăciunului în casa voastră. Cu dragoste și respect pentru natură, am adunat laolaltă cele mai pure uleiuri esențiale, le-am împachetat în straie de sărbătoare și le-am pregătit pentru a vi le aduce în case.

5 to love reprezintă cutia magică cu uleiuri îmbietoare, alese cu dragoste:

Cassia sau scorțișoara chineazească vine cu aroma ei lemnoasă și cu efectul antibacterian și antioxidant.

Portocala, cu aroma ei puternică de citrice și notele dulci îți va aduce relaxarea de care ai nevoie și își va stimula întregul organism.

Prospăt și camforat, eucalyptul te va ajuta să previi infecțiile și să reduci inflamațiile.

Bergamota te va ajuta să purifici aerul din casa ta și să restabilești echilibrul, iar pinul, cu efectul lui revigorant va menține starea de bine.

Bucură-te de aromele naturii în propria ta casa!

Comandă acum cutia 5 to love și vei primi CADOUL special conceput pentru tine, amestecul îmbietor de uleiuri Christmas Mood!

10 to love

Pentru tine și cei dragi ție, elfii noștri au pregătit colecția magică de uleiuri esențiale – 10 to love.

În fiecare casă, în preajma Crăciunului, lângă foc sau așezați la masă, toți membri familiei se pot bucura de mireasma naturii. Am cules și pus deoparte cele 10 uleiuri cu mireasmă de familie, sărbătoare și iubire.

10 to love reprezintă cutia magică cu uleiuri îmbietoare, alese cu dragoste și respect față de natură:

Portocala, cu aroma ei puternică de citrice și notele dulci îți va aduce relaxarea de care ai nevoie și își va stimula întregul organism.

Cassia sau scorțișoara chineazească vine cu aroma ei lemnoasă și cu efectul antibacterian și antioxidant.

Bergamota te va ajuta să purifici aerul din casa ta și să restabilești echilibrul, iar pinul, cu efectul lui revigorant va menține starea de bine.

Prospăt și camforat, eucalyptul te va ajuta să previi infecțiile și să reduci inflamațiile.

Mandarina te va liniști și va reîmprospăta aerul din casă, în timp ce clementina îți va sprijini sistemul imunitar având proprietăți antimicrobiene.

Efectul terapeutic al uleiul Ho Wood te va liniști numaidecât și va reduce stările anxioase.

Uleiul de chiparos (cypress) te va bucura cu nuanțele lui lemnoase și proprietățile energizante, iar grapefruitul va readuce buna dispoziție în casa ta!

Am pregătit totul cu dragoste și suntem gata să trimitem săniuța către casa ta!

Comandă acum cutia 10 to love și vei primi CADOUL special conceput pentru tine, sinergia îmbietoare de uleiuri esentiale, Christmas Mood!

Premium

9 to love

Cu dedicare, măiestrie și dragoste față de natură, elfii noștri au pregătit colecția premium de uleiuri esențiale – 9 to love.

În preajma sărbătorilor de iarnă, când îl așteptăm cu emoții și bucurie mare pe Moș Crăciun, avem nevoie de liniște, pace și armonie.

Descriem colecția 9 to love ca fiind o poezie de miresme care mai de care mai revigorante și speciale. Fiecare dintre ele ne aduc aminte de momente dragi petrecute în familie sau alături de prieteni.

Când vei deschide cutia magică 9 to love vei simți cum:

Bergamota te va ajuta să purifici aerul din casa ta și să restabilești echilibrul interior.

Scorțișoara venită tocmai din Sri Lanka te va proteja cu efectele sale antibacteriene și proprietățile antioxidante.

Uleiul esential de tămâie, cu efectele cicatrizante și antiinflamatoare te va ajuta să reduci stările de nervozitate și să purifici aerul din casa ta.

Mușcata, cu mirosul ei floral, aduce efecte benefice asupra circulației și te liniștește.

Uleiul din frunze de portocal amar, Petitgrain, din insorita Sicilierevitalizează și regenerează cu miresmele lui plăcute.

Vetivertul echilibrează și oferă liniște. Este supranumit chiar uleiul liniștiiși dăruiește energie pozitivă.

Bitter Orange are efect antiseptic și antidepresiv stimulând energia pozitivă și stările de bine.

Uleiul esențial de Smirnă (Myrrh), obținut din rășina arborelui Styrax Tonkinensis te va surprinde cu parfumul lui suav și liniștitor, iar Cassia sau scorțișoara chineazească îți va aduce aroma ei lemnoasă și cu efect antibacterian și antioxidant.

Comandă acum cutia 9 to love și vei primi CADOUL special conceput pentru tine, sinergia îmbietoare de uleiuri esentiale, Christmas Mood si un difuzor special pentru a experimenta calatoriile senzoriale parfumate si starile de bine!

Ulei esential cu aroma de CrăciunChristmas Mood

Se apropie cea mai așteptată perioadă din an. Ce bucurie și câte dorințe sunt scrise pe listă! Se aud colindele, cuptoarele se pregătesc de cozonaci, cănuțele de vin fiert, copiii așteaptă ninsorile și oamenii de zăpadă. Urmează întrecerile în cadouri, puțină aglomerație și apoi, gata! Se așterne liniștea și în case deja miroase a Crăciun. Și asta pentru că zânele noastre ne-au ajutat să aducem aroma sărbătorilor în toată lumea.

Cum aducem Crăciunul în case?

Am amestecat laolaltă: dragoste, căldură, câteva grame de dor, am adăugat apoi ulei esențial de portocală, grapefruit și clementină. După aceea, am suflat puțin praf de magie alături de uleiul esențial de tangerină și bergamotă. Am amestecat iarăși puțin și elfii au zis că ne-ar mai fi necesar și un pic de energie așa că am adus ulei esențial de eucalipt, de cassia și de ho wood. Cu toate astea, toți am căzut de acord că avem nevoie de mirosul proaspăt al pădurii și doi ștrumfi au și venit cu ideea să adăugăm acestei licori magice și uleiul de chiparos împreună cu ulei esențial de pin. Și gata-i povestea! 

Am fost cu toții cuceriți și am rămas, preț de câteva minute, cuprinși de aerul de Crăciun! Apoi, ne-am trezit repede-repede și am pornit iarași la treabă!

Totul pentru a vă trimite vouă în case cele mai pure uleiuri esențiale! 

Umidificator

Pentru a conserva proprietățile uleiurilor esențiale magice ai nevoie de un umidificator cu tehnologie de evaporare prin ultrasunete. Astfel uleiul esențial este vaproizat în aer sub forma de vapori reci.

Cu diametrul de 110 mm și o înălțime de 175 mm, cu un design compact și elegant, umidificatorul Esentia este ideal pentru casa ta.

Este foarte ușor de folosit: capacul se îndepărtează numaidecât, se adaugă apa până la nivelul maxim inscripționat pe umidificator, apoi se alege uleiul esențial dorit, se pune capacul și gata!

Casa ta se transformă într-un loc magic unde întreaga familie se poate bucura de relaxare și de aerul proaspăt!

0
Cos de cumparaturi
No product in the cart