Articole

SUSAN – Ulei vegetal de susan

22,00lei

Cu proprietăți antioxidante, cicatrizante și antirid apreciate, uleiul de susan este recomandat pentru tenul sensibil, uscat sau ridat. Se absoarbe repede în piele, fără a lăsa o peliculă grasă și protejează țesutul de factorii externi nocivi precum radiațiile UV sau poluare. Aplicat zilnic pe pielea feței, este un remediu eficient pentru iritații, eczeme sau roșeață

Ulei de Susan presat la rece proprietăți

Susanul este o planta sălbatică ce crește în regiunile tropicale și este folosită în domeniul culinar de foarte mult timp. Plantă anuală, poate ajunge la  înălțime de până la 100 cm, iar florile sale sunt tubulare, de culoare albă.

Denumirea latină: Sesamum indicum

Volum: 100 ml 

Descriere

Beneficii

Egiptenii au folosit planta de susan pentru efectul său antiinflamator încă din 1500 î.Hr. În China, susanul era folosit în prepararea alimentelor, în medicină și la producerea cernelei. În medicina tradițională era folosit pentru efectele sale detoxifiante asupra organismului.

În industria cosmetică, uleiul de susan este utilizat pentru efectul său hidratant și pentru capacitatea sa de a reduce ridurile. În aromaterapie îl puteți folosi ca ulei purtător pentru uleiurile esențiale preferate.

Metodă de extracție: presare la rece din semințe de susan

Consistență: vâscozitate scăzută

Culoare: galben-pal

Compoziție: acid linoleic, acid oleic, acid palmitic, acid stearic, eicosenic, sesamol, sesamolin

1
Cos de cumparaturi
Ulei vegetal de ricin disponibil în România
RICIN - Ulei vegetal de ricin
Qty: 1
-
+
Min quantity required
Shipping
15,00lei
Total
33,00lei