Articole

COCONUT – Ulei vegetal de cocos fracționat

47,00lei

Arborele de Cocos este originar din zona Oceanului Indian, iar datorită importanței sale în industria cosmetică, este cultivat și în zona tropicală. În limba portugheză, cocos se traduce “maimuță” deoarece nuca de cocos seamănă cu fața unei maimuțe. Este unul din cele mai utilizate uleiuri în fabricarea săpunurilor și balsamurilor, în tratamentele aromaterapeutice, în relaxarea mentală și pentru alinarea mai multor tipuri de dureri.

Uleiul de cocos fracționat este un ulei vehicul care se absoarbe rapid în piele, fiind ideal pentru aplicarea locală a uleiurilor aromate. Diluează uleiurile puternice cu ulei de cocos înainte de uzul extern, pentru a reduce sensibilitatea pielii.

Denumirea latină: Caprylic/Capric triglyceride

Volum: 100 ml

Descriere

Beneficii

Uleiul de Cocos fracționat este un ulei ce păstrează toate beneficiile uleiului de cocos, dar fără parfumul său obișnuit. Prin procesul de fracționare se elimină acizii grași ce îi ofereau compoziția solidă. Uleiul rezultat este un ingredient perfect pentru înglobarea și diluția uleiurilor esențiale, facilitează acțiunea benefică a acestora, nu are miros și se absoarbe rapid în piele.

Încorporat în creme, șampoane sau aplicat direct, hrănește eficient pielea, oferă volum și strălucire părului. Un ingredient perfect pentru diluția uleiurilor esențiale, facilitează absorbția acestora, nu are miros și se absoarbe repede.

Aplicat local are efect de hidratare a pielii, fără a interfera cu parfumul sau amestecurile de uleiuri esențiale aplicate. Si amestecat cu uleiuri cu efect calmant oferă o relaxare profundă la nivel muscular.

0
Cos de cumparaturi
No product in the cart